Izdvajamo pečati sa voskom za pozivnice Zatvaranje kuverti sa pečatom i voskom danas je ponovno u modi. ... ....više....
Izdvajamo Od sad u našoj ponudi možete naći poklone za razne prigode, rođendane, krštenja, blagdane, vjenčanja, djevojačku ili momačku večer, obljetnice i rođenja, promotivne poklone ... Izrađujemo za vas personalizirane šalice sa slikom i, tekstom ili nudimo već neke gotove predloške. Izrađujemo i majice u crnoj i bijeloj boji sa tiskom ili aplikacijom u FLOK / MARK tehnici. Također nudimo poklon platnene vrećice sa slikama ili natpisima, jastučnice sa tiskom, čestitke, poklon kutije, personalizirane poklone koji se mogu i pojesti, kalendare a bit će toga uskoro i više. Zavirite u našu ponudu: POKLONI ME (kliknuti na crvenu rijeć "pokloni me") a više slika ideja potražite na našoj facebook stranici. Od sad u našoj ponudi možete naći poklone za razne prigode, rođendane, ... ....više....
Izdvajamo Ekskluzivne pozivnice za vjenčanje Predstavljamo vam ekskluzivne pozivnice, izrađene od najkvalitenijih ... ....više....
Izdvajamo Odgovori na često postavljana pitanja Često postavljana pitanja i odgovori

Vjenčanja

Prije svega ...
....više....

Odgovori na često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja i odgovori

Vjenčanja

Prije svega želimo naglasiti da su naše pozivnice i ostali asortiman ručni rad i hrvatski proizvod te da sve izrađujemo isključivo po narudžbi. Baš iz tog razloga moguće su izmjene u vidu boja, dekoracija i tiska kako bi vaše pozivnice i ostali detalji bili jedinstveni te izrađeni u skladu s vašim željama.

P 1: Koja je minimalna količina za narudžbu pozivnica, zahvalnica ili konfeta?

O: Teoretski možemo izraditi i jednu pozivnicu, no njezina cijena nije ista kao ona izražena na internetu već se tada prodaje po cijeni uzorka + izrada grafičke pripreme.

Kod svakog proizvoda naći ćete cijene po količinama, primjerice 40+ je cijena pozivnice po komadu za narudžbu 40 komada i više, 20+ je cijena po komadu za narudžbu 20-39 komada i sl.

Ako trebate manju količinu od najmanje izražene kod željenog proizvoda pošaljite nam upit na e-mail info@angelus-art.hr i uskoro ćemo vam poslati kalkulaciju za vašu količinu.

Za tvrdo ukoričene ekskluzivne pozivnice i zahvalnice (knjigice) moguće je naručiti samo jedan komad po cijeni koja je izražena na stranici.


P 2: Želimo naručiti 100 ili više pozivnica/zahvalnica, dajete li kakav popust?

O: Svim našim kupcima dajemo popust za narudžbe iznad određenih iznosa, pod uvjetom plaćanja virmanom. Popust se obračunava na ukupnu narudžbu ovisno o visini iznosa i može biti maksimalno 10%

 
P 3: Koji je rok izrade za vaše proizvode?

O: Rok izrade ovisi o kompliciranosti samog procesa proizvodnje pojedinog proizvoda, npr. za pozivnice s tiskom, mašnicom i cirkonima bit će potrebno više vremena nego za pozivnicu koja ima samo tisak.

Također rok izrade ovisi i o količini.

Rok izrade je 10-20 radnih dana, no može biti manje ili više ovisno o gore navedenim razlozima. Rok izrade računamo od trenutka primljene uplate i vaše ovjere grafičke pripreme (dopuštenja da može krenuti u tisak).

U svakom slučaju molimo da pozivnice i druge proizvode naručite na vrijeme kako bismo imali dovoljno vremena za izradu.


P 4: Što je to grafička priprema i zašto se naplaćuje dodatno?

O: Grafička priprema je prilagodba i oblikovanje vašeg teksta za tisak, kako bi svojim položajem, veličinom, bojom i oblikom slova odgovarao odabranoj pozivnici ili zahvalnici te vašim željama. Grafička priprema uključuje i slanje vizuala na vaš e-mail kako biste provjerili eventualne greške i izgled pozivnice/zahvalnice prije tiska. Kod vizuala grafičke pripreme ne provjeravaju se boje (jer se one drugačije prikazuju na svakom monitoru i u tisku) već točnost i položaj teksta i eventualnih grafičkih dekoracija.

 Ako se izrađuju pozivnice na dva jezika rade se dvije grafičke pripreme, po jedna za svaki jezik te se tada plaćaju dvije grafičke pripreme, za tri jezika tri grafičke pripreme itd.

Grafička priprema nije uračunata u cijenu pozivnice iz nekoliko razloga, prvi je taj što ne možemo unaprijed znati na koliko jezika će se pozivnice tiskati, a drugi što određeni broj mladenaca dostavi vlastitu grafičku pripremu te tada pozivnice automatski idu u tisak i grafička priprema se u tom slučaju ne naplaćuje jer ju mi ne radimo. Grafička priprema mora biti napravljena u mjerilu 1:1, sve u krivuljama, dostavljena u pdf-u i izrađena po pravilima grafičke struke.

Napomena: grafička priprema ne podrazumijeva lekturu odnosno ispravljanje gramatičkih grešaka u tekstu. Budući da smo imali iskustva s tekstovima s različitim namjerama i narječjima ne ulazimo u to je li tekst ispravno napisan već ga samo prilagođavamo za tisak. Na vama je da prije slanja teksta, te kasnije kod pregleda vizuala, uočite i na vrijeme javite eventualne promjene prije nego što ovjerite finalnu verziju za tisak.

Grafička priprema podrazumjeva slaganje 2-3 prijedloga maksimalno i 2-3 izmjene na odabranom prijedlogu Sve naknadne izmjene obračunavaju se po utrošenom vremenu


P 5: Koliko košta tisak, možemo li naručiti pozivnice/zahvalnice bez tiska?

O: Artikle koji se mogu kupiti bez tiska možete pronaći u našoj rubrici "KREATIVCI" Sve ostalo isproručujemo isključivo kao gotov proizvod


P 6:  Možemo li naručiti samo dio pozivnice ili repromaterijal (etui, omotnice, mašne, ružice) pa onda koristiti za vlastitu izradu?

O: Ono što prodajemo od repromaterijala možete naći u našoj kategoriji proizvoda "KREATIVCI".

Znači boje, materijali i dimenzije proizvoda koje vidite tamo su prikazani da vidite što se sve može.

Na većinu omota može se dodati i struktura po želji a neki su raspoloživi i u drugim bojama. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.


P 7: Možemo li naručiti uzorke vaših proizvoda?

O:  Uzorci se izrađuju isključivo po narudžbi i u njih se tiska tekst koji već imamo u pripremi.

Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu tog proizvoda, tu narudžbu ćemo umanjiti za cijenu uzorka.

         Nneke pozivnice i konfeti nisu raspoloživi kao uzorak zbog načina proizvodnje

P 8: Mora li pozivnica ili zahvalnica izgledati kao na fotografiji, možemo li promijeniti boju mašnice ili tiska ili dodati cirkon?

O: Naši proizvodi mogu se u velikom broju slučajeva prilagoditi željama mladenaca. Ukoliko želite neku od pozivnica ili zahvalnica u drugoj boji od naših prikazanih proizvoda no niste sigurni kako bi izgledao,  možemo izraditi pokazni uzorak koji u živo možete vidjeti u našem ateljeu ili ga možemo fotografirati i poslati vam slike na e-mail. Cijena ostaje ista ukoliko proizvod ostaje isti te u istom cjenovnom rangu repromaterijala. Ukoliko na pozivnicu stavljamo detalj koji prije nije postojao (npr. cirkon, 3D uzorak tj. blindruck, mašnica i sl.) cijena pozivnice/zahvalnice će se uvećati za vrijednost dodanog detalja i količinu ručnog rada.


P 9: Želimo da za nas dizajnirate posebnu pozivnicu prema našoj ideji, je li to moguće?

O: Moguće je izraditi pozivnicu po vašim željama (u skladu s nama dostupnim repromaterijalom), a njezina cijena ovisit će o vremenu utrošenom za izradu te cijeni materijala. Ukoliko radimo tiskane pozivnice prema vašoj ideji cijena grafičke pripreme bit će proporcionalna utrošenom vremenu za izradu grafičke pripreme.


Ostali proizvodi

P 10. Koliko ranije treba naručiti ekskluzivnu čestitku, svijeću za krštenje, album i sl.?

O: Budući da se svi naši proizvodi rade isključivo po narudžbi potrebno ih je naručiti prije nego što vam trebaju. Za ekskluzivne čestitke i svijeće za krštenje rok izrade je oko 5-7 radna dana, a za albume, majice s tiskom i obavijesti o rođenju oko 7-10 radnih dana.Narudžba

P 11: Kako mogu naručiti vaše proizvode?

O: Proizvode možete naručiti na naš e-mail info@angelus-art.hr


Potrebno nam je javiti:

1.    za koji proizvod ste zainteresirani (njegov točan naziv) ili nam poslati link s našeg weba,

2.    koja količina vam treba (molimo da dobro prebrojite jer naknadne narudžbe nisu moguće po istoj cijeni),

3.    do kada trebate pozivnice/zahvalnice i sl. uzimajući u obzir naše rokove izrade,

4.    trebate li pozivnice/zahvalnice na jednom jeziku ili više njih,

5.    uplaćujete li nam iz Hrvatske ili inozemstva,

6.    treba li naručene proizvode slati i na koju adresu,

7.    uz to naravno pošaljite nam vaš broj telefona te adresu.


Nakon toga možete očekivati naš odgovor o raspoloživosti proizvoda, procijenjenom vremenu izrade te ponudu za plaćanje. Ukoliko odgovor na e-mail ne primite u roku 24h (ne računajući neradne dane) svakako nas kontaktirajte na telefon jer moguče da Vaš upit nismo ni primili.

Telefonske narudžbe ne primamo, potrebno je ili poslati e-mail.


P 12: Koji su uvjeti i načini plaćanja iz Hrvatske?

O: Kod naručivanja preko e-maila za potvrdu narudžbe potrebno je u roku valjanosti ponude uplatiti cijeli iznos (za ponude manje od 1000kn)  ili akontaciju (za ponude veće od 1000kn) u iznosu od 40% ukupnog iznosa ponude. Ako naručujete osobno kod nas također je potrebno ostaviti akontaciju.

Preostali dio uplaćuje se dan prije slanja pošiljke.


P 13: Koji su uvjeti i načini plaćanja iz inozemstva?

O: Nakon narudžbe primiti ćete deviznu ponudu (u eurima ili švicarskim francima) s podacima za uplatu iz inozemstva (IBAN i SWIFT) i upute za uplatu.

Potrebno je uplatiti cijeli iznos ponude te platiti sve provizijske troškove kod uplate.


P 14: Šaljete li proizvode u druge dijelove Hrvatske/inozemstvo?

O: Vašu narudžbu možemo poslati na bilo koju adresu u Hrvatskoj ili inozemstvu, no potrebno je naglasiti prilikom narudžbe da trebate dostavu i gdje se roba šalje kako bismo vam mogli u ponudu dodati trošak slanja.

Za adrese u Hrvatskoj pošiljke šaljemo GLS express dostavom (ili drugom službom po vašoj želji), cijena slanja paketa je ovisno o količini i težini.

Za adrese u inozemstvu pošiljke šaljemo poštom preporučeno ili nekom drugom dostavom po želji. Naručitelj snosi eventualne carinske ili dodatne dostavne troškove.


P 15: Kako možemo biti sigurni da su proizvodi doista izrađeni u Angelus artu-?

      O: Svaki naš proizvod obilježen je našim logotipom te ni jedan ne prodajemo bez oznake. Ukoliko Vam netko ponudi proizvod koji navadno mi proizvodimo a isti nije obilježen našim logom kao gotov to znaći da isti nije naš i da nas netko   
       neovlašteno kopira te Vas ljubazno molimo da nam to prijavite kako bi protiv osobe ili firme koja to radi bez naše dozvole poduzeli potrebne pravne korake.


RSS
Kontakt podaci
Angelus Art
web shop
KREATIVNI DIZAJN d.o.o.
Hrvatska
Prikaz adrese na karti

- * - * -
mob 1: +385 (0)91 669 2842
.
e-mail: info@angelus-art.hr

Radno vrijeme
Web dućan
*
Sub., nedj. i praznikom ne radimo.